1

Τρόποι Αποστολής

Τρόποι Αποστολής

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΕΣΩ COURIER

H παραγγελία σας θα αποσταλεί με την εταιρεία ACS Courier. Στην περίπτωση της αποστολής με Courier, η παραγγελία σας ενδέχεται να αποσταλεί τμηματικά (αν αποτελείται από πολλά δέματα), για τον ταχύτερο χρόνο παράδοσή τους. Η παράδοση γίνεται πάντοτε επί του πεζοδρομίου. 

Εφόσον επιθυμείτε την παράδοση σε όροφο και όχι στο πεζοδρόμιο αυτό γίνεται μόνο κατόπιν σχετικής σας συνεννόησης, για το τυχόν επιπλέον κόστος, με τον μεταφορέα της ACS. 

Σε περίπτωση που η περιοχή σας είναι δυσπρόσιτη ή κάποια επαρχιακή περιοχή (χωρίς διευθύνσεις), ενδεχομένως να χρειαστεί να μεταβείτε στο κοντινότερο κατάστημα της ACS προκειμένου να παραλάβετε την παραγγελία σας.

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ & ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΣΑΣ

Η παραγγελία σας θα αποσταλεί με συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία ή μεταφορέα μας. Το αναγραφόμενο κόστος αποστολής (που βλέπετε κατά την Ολοκλήρωση Παραγγελίας) συμπεριλαμβάνει την μεταφορά της παραγγελίας σας έως την είσοδο (πεζοδρόμιο) της διεύθυνσης παράδοσης που μας δηλώσατε. (Αυτό ισχύει μόνο για τις περιοχές της Αττικής).

Εφόσον επιθυμείτε την παράδοση σε όροφο και όχι στο πεζοδρόμιο αυτό γίνεται μόνο κατόπιν σχετικής σας συνεννόησης, για το τυχόν επιπλέον κόστος, με την εκάστοτε μεταφορική εταιρεία. 

Ο χρόνος παράδοσης από την στιγμή που θα ολοκληρωθεί η παραγγελία σας αναγράφεται ξεχωριστά σε κάθε προϊόν σε εργάσιμες ημέρες ανάλογα τη διαθεσιμότητα των προϊόντων και την περιοχή που θέλετε να αποσταλεί. Ο χρόνος παράδοσης μετράει από την ημέρα εξόφλησης και επαλήθευσης της παραγγελίας σας, εφόσον αυτή είναι εργάσιμη και έχει γίνει πριν τις 12:00, ειδάλλως μετράει από την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΜΑΣ

Το αναγραφόμενο κόστος αποστολής (που βλέπετε κατά την Ολοκλήρωση Παραγγελίας) αφορά τη μεταφορά από την έδρα μας έως τις εγκαταστάσεις (κοντινότερο πρακτορείο) της μεταφορικής εταιρείας στην περιοχή σας. Επομένως, θα πρέπει να μεταβείτε στις αποθήκες της εκάστοτε μεταφορικής εταιρείας που εξυπηρετεί την περιοχή σας, ώστε να παραλάβετε την παραγγελία σας.

Παραδόσεις κατ’οίκον γίνονται μόνο με δική σας συνεννόηση με την εκάστοτε μεταφορική εταιρεία, με επιπλέον κόστος που βαρύνει εσάς. Σημειώστε ότι οι μεταφορικές εταιρείες δεν πραγματοποιούν παραδόσεις Σαββατοκύριακα και Αργίες.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Σε αυτό τον τρόπο αποστολής, αναλαμβάνετε εσείς και η εκάστοτε μεταφορική την ευθύνη για την ασφάλεια των προϊόντων. Η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημιά μπορεί να συμβεί κατά την μεταφορά. Η εταιρεία μας φέρει ευθύνη μέχρι και την παράδοση της παραγγελίας σας στο πρακτορείο μεταφορών της Αθήνας, όπου γίνεται πάντοτε έλεγχος για την ακεραιότητα των προϊόντων.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ

Αν επιθυμείτε να σταλεί η παραγγελία σας με μεταφορική της επιλογής σας θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για να μας ενημερώσετε και να μας δώσετε όλα τα στοιχεία της μεταφορικής εταιρείας που επιθυμείτε, είτε στα σχόλια της παραγγελίας, είτε τηλεφωνικά στο παρακάτω τηλέφωνο.

Το αναγραφόμενο κόστος αποστολής (που βλέπετε κατά την Ολοκλήρωση Παραγγελίας) αφορά την μεταφορά από την έδρα μας έως τις εγκαταστάσεις (πρακτορείο) της μεταφορικής εταιρείας στην Αθήνα.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 211 182 61 64

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Σε αυτή την περίπτωση η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημιά συμβεί κατά την μεταφορά. Την πλήρη ευθύνη την αναλαμβάνετε εσείς και η μεταφορική εταιρεία που επιλέγετε. Η εταιρεία μας φέρει ευθύνη για την μεταφορά και την ασφάλεια προϊόντων μέχρι και την παράδοση της παραγγελίας σας στο πρακτορείο μεταφορών της Αθήνας, όπου γίνεται πάντοτε έλεγχος για την ακεραιότητα των προϊόντων.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ

Δίνεται η δυνατότητα να παραλάβετε τα προϊόντα σας από το κατάστημά μας που βρίσκεται στην διεύθυνση:

> Δ. Γούναρη 135, Γλυφάδα 16561.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Όταν το προϊόν σας καταφθάσει στις εγκαταστάσεις μας θα έχετε ενημέρωση από εκπρόσωπό μας ότι μπορείτε να έρθετε να την παραλάβετε κατά τις ώρες λειτουργίας. Θα έχετε επαναληπτική ενημέρωση εφόσον δεν εμφανιστείτε έγκαιρα. Σε αυτή την περίπτωση αναλαμβάνει η εταιρεία μας την ευθύνη για την ασφάλεια και την φύλαξη των προϊόντων στην έδρα μας για 5 εργάσιμες ημέρες.